Over mij.

Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Foto Journalist Doede Westra

Fotograaf en Redacteur(schrijver)  bij RTV kanaal 30.(lokale omrop)

en ben hobby fotograaf bij Westra Foto en Media.

Welkom op mijn website.

 

 

 

 

 

De passie fotograferen is sinds 2010 onstaan. Van uit mijn moeder heb ik de fotografie ontdekt, zij legde altijd alles vast en maakte er prachtige afdrukken van.

Toen ik in voor 2010 veel al mijn broer helpte met het vervaardigen van design meubels ontstond er het idee om dit vast te leggen. dit gebeurde met een casio exilm compact camera.

Maar ik wilde er meer uit halen en zo kocht ik in 2010 mijn eerste spiegelreflex camera. de Nikon D 5000 

hier bij kocht ik een 18-105 mm lens van nikkor en hier mee fotograferde ik in de afgelopen jaren alles wat los en vast zat. Maar om de theorie te leren over de diafragma en sluitertijd dat was voor mij erg moeilijk. In de bouwvak vakantie van 2013 ben ik rondt de 20 fotoshots gaan organiseren. dit leverde een schat aan ervaring op en ging de reis door en in 2014 maakt ik mijn eerste echte profesionele meubelfotoshoot in de 14e eeuwse kerk van Ginnum.

Hier door kreeg ik naam bekendheid en ging 2 jaar als vaste fotograaf van Meubelfabriek Artisew werken..dit leverde erg veel ervaring op en maken wij 4 shoot

In 2015 maakt ik de echte officiele sprong en sloot mij aam bij het fotografie team van de lokale omroep

RTV Kanaal 30.. hier ben ik Anno 2017 nog altijd actief.

De tijd staat niet stil en we hebben inmiddels al weer vele plaatjes gemaakt zo wel in 2016 als in 2017. de eerste shoot doen zich al weer voort. en zijn we in de studio vol op aan het testen met de Falcon eyes studioflitsters.

Ook hebben we een grote stap gemaakt want ik fotografeer nu uitsluiten nog met Nikon camera,s

In juni 2017 heb ik reeds een gloednieuwe Camera er bij gekocht momenteel fotografeer ik in High resolution 24,2 mp .........

 

Dit is ongeveer de historie van mijn fotografie. ......De hobby voorbij.    

Gr Doede.........                                          

 

 

Contact

Tel.06-380-380-95 volvo-3@live.nl